Inget ljud från SVT...
 
Notifications
Clear all

[Löst] Inget ljud från SVTPlay - Fungerade förra veckan  

  RSS

Hemispheres
(@hemispheres)
Nybörjare VIP
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 41
september 4, 2019 14:02  

Igår skulle jag ladda ner två program, Undergångssekten: massakern i Waco, från SVTPlay men upptäckte att båda filerna är helt utan ljud. Förra veckan laddade jag ner Uppdrag Granskning - Larmet från Filipstad och då fungerade det, dvs både bild och ljud. När jag nu provar att ladda ner samma avsnitt så är det bara video, så felet ligger inte hos dom två första avsnitten av Undergångssekten: massakern i Waco.

Jag använder SVT_list_DL.exe. 

Saker jag provat:

  • Laddat ner senaste uwtd+fix ifall någon fil blivit raderad av mig av misstag.
  • Installerat uwtd+fix samt lagt till miljövariabler på en dator som aldrig haft uwtd installerat.
  • Startat om dator.
  • Dubbelkollat att uwtd är tillagt i Windows Defender under undantag så att mappen ignoreras.
  • Stängt av realtidsövervakning i Windows Defender.
  • Dubbelkollat miljövariablerna.
  • Kollat att ffmpeg fungerar. (se bild)
  • Testat med uman´s webtv downloader som fungerat med SVTPlay förut men får error. (se bild)

Inget av sakerna ovan löser problemet.

Laddar jag ner från tex TV4Play eller dplay så fungerar ljudet vilket kan vara bra att veta. Jag är ganska säker på att uman´s webtv downloader har fungerat även med SVTPlay men kan minnas fel. (?)

Vad kan vara fel? Finns det någonting jag missat?

Länkar:
https://www.svtplay.se/video/23377270/undergangssekten-massakern-i-waco/undergangssekten-massakern-i-waco-galning-eller-messias

https://www.svtplay.se/video/23377254/undergangssekten-massakern-i-waco/undergangssekten-massakern-i-waco-50-dagar-av-belagring

https://www.svtplay.se/video/23447398/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-larmet-fran-filipstad

Bilder:
ffmpeg
webtvdl-error

Windows 10, 1903, 18362.295
Senaste uwtd. (Du är uppdaterad)


uman231
(@uman231)
Support & Programmerare Admin
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 1296
september 4, 2019 14:15  
Postad av: @hemispheres

Igår skulle jag ladda ner två program, Undergångssekten: massakern i Waco, från SVTPlay men upptäckte att båda filerna är helt utan ljud. Förra veckan laddade jag ner Uppdrag Granskning - Larmet från Filipstad och då fungerade det, dvs både bild och ljud. När jag nu provar att ladda ner samma avsnitt så är det bara video, så felet ligger inte hos dom två första avsnitten av Undergångssekten: massakern i Waco.

Jag använder SVT_list_DL.exe. 

Saker jag provat:

  • Laddat ner senaste uwtd+fix ifall någon fil blivit raderad av mig av misstag.
  • Installerat uwtd+fix samt lagt till miljövariabler på en dator som aldrig haft uwtd installerat.
  • Startat om dator.
  • Dubbelkollat att uwtd är tillagt i Windows Defender under undantag så att mappen ignoreras.
  • Stängt av realtidsövervakning i Windows Defender.
  • Dubbelkollat miljövariablerna.
  • Kollat att ffmpeg fungerar. (se bild)
  • Testat med uman´s webtv downloader som fungerat med SVTPlay förut men får error. (se bild)

Inget av sakerna ovan löser problemet.

Laddar jag ner från tex TV4Play eller dplay så fungerar ljudet vilket kan vara bra att veta. Jag är ganska säker på att uman´s webtv downloader har fungerat även med SVTPlay men kan minnas fel. (?)

Vad kan vara fel? Finns det någonting jag missat?

Länkar:
https://www.svtplay.se/video/23377270/undergangssekten-massakern-i-waco/undergangssekten-massakern-i-waco-galning-eller-messias

https://www.svtplay.se/video/23377254/undergangssekten-massakern-i-waco/undergangssekten-massakern-i-waco-50-dagar-av-belagring

https://www.svtplay.se/video/23447398/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-larmet-fran-filipstad

Bilder:
ffmpeg
webtvdl-error

Windows 10, 1903, 18362.295
Senaste uwtd. (Du är uppdaterad)

https://www.uwtd.me/community/main-forum/fix_20190603/paged/5/#post-3321

 

Ta för vana att läsa senaste fixens tråd. Jag kan inte släppa officiell  fix för varje fix..


S.Y-Sophie
(@s-y-sophie)
Arkivist Admin
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 1226
september 4, 2019 14:23  

@hemispheres det finns redan en tråd kring detta, och @uman231 har redan postat en fix. Jag låser den här tråden. Vidare så nämns även att all-ep inte längre underhålls p.g.a missbruk.

Arkivist - Distributed Preservation of Service Attack - Zero-Day Attack


Share: